Mijn verhaal

Mijn werk

Mensen, gezichten en verhalen zijn een belangrijke inspiratiebron voor mijn werk. Ik vind het erg mooi om te zien dat elk gezicht weer anders is. Iedereen heeft een eigen verhaal. Dit verhaal probeer ik te zien in de ogen van de mensen met wie ik werk. En dat verwerk ik vervolgens in de foto’s die ik maak. Met mijn foto’s wil ik de schoonheid van de mens laten zien. Mijn missie is geslaagd, wanneer ik met mijn werk kan laten zien hoe mensen echt zijn. Mooi van buiten en van binnen!

Fotografie is me ontzettend dierbaar, net zoals de waardering die ik ervoor terugkrijg. De positieve reacties die ik krijg zijn belangrijk voor me en geven me veel voldoening. Ik heb een achtergrond als pedagogisch medewerker en werk graag met kinderen. Deze kennis en ervaring pas ik nu deels toe in mijn fotografie. Ik focus me mede op het maken van portretten van kinderen. Zo kan ik fotografie en het werken met kinderen combineren, ideaal dus! En ooit wil ik nog eens de wereld rondreizen, om al die prachtige gezichten en verhalen vast te leggen.

Hoe het ooit begon

Ik herinner mij dat ik van jongs af aan al graag foto’s maakte met mijn vaders camera. Dit kreeg verder vorm, vanaf het moment dat de meeste mobiele telefoons een camera hadden. Ik begon met lichten en effecten te spelen, ontzettend interessant vond ik dat! Ik maakte foto’s van mijn zussen, broertje, huisdieren en landschappen. De liefde voor fotografie was geboren, het werd mijn passie.

Naast fotograferen, reis ik graag. Tijdens een verblijf in Thailand in 2016, maakte ik eens een foto van een dorpsbewoner. Nikon had op dat moment een prijsvraag uitgeschreven en ik besloot deze foto in te sturen. En wat schetste mijn verbazing: uiteindelijk won ik de wedstrijd! Toen ontdekte ik dat fotografie weleens meer kon worden dan puur een hobby. Ik heb er inmiddels mijn werk van kunnen maken, daar ben ik blij mee en trots op.

Over mijzelf

Ik woon in Krimpen aan de Lek en ben een moeder van een prachtige dochter. Ik ben een echt familiemens, hou van gezelligheid met lieve mensen om me heen. Het moge inmiddels duidelijk zijn dat ik graag bezig ben met fotografie. Daarnaast hou ik echter ook van muziek: ik dans en zing graag. Ik laat het aan anderen om te beoordelen of mijn dansen en zingen net zo goed zijn als mijn foto’s 😊.

Wil je meer van me weten of mag ik een portretfoto van je maken? Neem dan gerust contact  met me op!